‘Do you have a webshop?’

Woonaccessoires ZaandamZAANDAM – “Do you have a webshop?” “Heb je een webwinkel?” Die vraag kreeg Andrea Siemons van Bolkes Lifestyle vrijwel dagelijks van de vele toeristen, dagjesmensen en ander winkelend publiek. De eigenaresse kan de vraag met ‘yes’ of ‘ja’ beantwoorden, want de webshop is vandaag officieel gelanceerd. Klanten kunnen nu dus ook online hun woonaccessoires bestellen, al dan niet als cadeau.

Het was best een klus om de webshop te realiseren. Andrea heeft het technische gedeelte uitbesteed, maar ook veel zelf gedaan. “We hebben zo’n grote diversiteit aan producten dat ik heel veel foto’s moest maken!”, aldus de eigenaresse. Bolkes Lifestyle biedt woonaccessoires/cadeaus zoals kaarsen, fraaie tekstbordjes, tasjes en kamerverfrissende parfums aan. Andrea werkt met meerdere leveranciers, zoals: Biba, By LouLou, Home Society en Lampe Berger Paris.
Over de geuren van Lampe Berger Paris vertelt Andrea enthousiast. “Deze huiskamer zuiverende geuren halen kook- en andere luchtjes weg. Ze zuiveren de lucht binnen 20 minuten in een oppervlak van 20 vierkante meter.” Het ziet eruit zoals een kaars moet zijn. Er zijn veel verschillende branders in diverse kleuren en er is al een Startset voor 39,95 euro. “Het werkt als volgt: je steekt hem aan en de vlam neemt af, totdat hij na 2 minuten wordt uitgeblazen. Dan komt er een geur vrij die niet schadelijk is. Wie geen sterke geur wil, kunnen we een verdunner leveren. Voor wie geen geur wil, maar alleen de zuiverende werking, hebben we ‘neutrale’ exemplaren. Na 20 minuten kan het parfum gedoofd worden. Hoe het exact werkt, is op de website te lezen. Andrea kan het ook in de winkel uitleggen.
Andrea begon haar winkel aan de Westzijde, naast de snackbar Bolke de Beer, die van haar man is. Alweer 2,5 jaar bevindt haar winkel zich aan de stationboulevard van Zaandam, als eerste in de rij vanaf het station. Zo komen er ook veel toeristen langs. “Ik had wel een stoomcursus Engels kunnen gebruiken”, zegt Andrea, die bij haar oude winkel niet zo veel toeristen ontving, lachend. “Hoe zeg je bijvoorbeeld ‘geur’ in het Engels? Maar nu gaat het goed hoor!”
Bolkes Lifestyle bevindt zich op Stadhuisplein 98 in Zaandam. Meer informatie via de website: bolkeslifestyle.nl, de Facebook-pagina: Bolke’s Lifestyle, Instagram: Bolkeslifestyle en tel.: 075-6152282.