EEN SCHONERE EN GEPARFUMEERDE LUCHT IN HUIS

Apotheker Maurice Berger ontdekte in 1898 dat door verbranding van een door hem ontwikkelde vloeistof vrijkomende moleculen de lucht zuiveren. Door dit principe onderscheidt Lampe Berger zich van de tegenwoordige luchtverfrissers die geuren verspreiden die zich mengen met de lucht. Lampe Berger zuivert en geeft dan een geur af. Het resultaat: een zuivere en natuurlijke lucht.

De Parfums
De gehele parfumcollectie van Lampe Berger bestaat uit 90% Isopropyl alcohol, een klein percentage natuurlijke essentiële olie en een klein percentage water. (Isopropyl Alcohol wordt gehaald uit de bieten verwerking en heeft de eigenschap dat het in water oplosbaar is). De juiste receptuur wordt geheim gehouden om namaak te voorkomen.
De meeste essentiële oliën worden gehaald uit botanische uittreksels en zijn rijk aan phytocidere. Phytocidere is bekend voor zijn desinfecterende werking en doet dienst als insektenwerend middel.
De parfums van Lampe Berger zijn uit drie delen opgebouwd. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.